22/11/06

PSC i PP HAN APUJAT ELS IMPOSTOS MÉS D’UN 47% DES DE QUE GOVERNEN AL VENDRELL

Les despeses de funcionament de l’ajuntament i les despeses de personal han pujat més d’un 60% en el que va de legislatura

CIU va votar la setmana passada en contra del pressupost municipal presentat pel govern municipal del PSC i PP “perquè segueix la tendència d’aquesta legislatura. Augmentar els impostos, augmentar les despeses de funcionament i les de personal, sense millorar els serveis ni les inversions”.

En aquest sentit, CIU ha afirmat que en aquesta legislatura PP i PSC hauran augmentat la recaptació per impostos i taxes més d’un 47%, concretament més de 7.800.000€.

CIU creu que “l’augment d’impostos i taxes és de tot desproporcionat ja que no ha suposat una millora de serveis ni de les inversions que s’han fet al municipi”.

Pel que fa a la despesa que preveuen fer PSC i PP a l’ajuntament del Vendrell, els convergents han manifestat que està del tot incontrolada.

En aquest mandat PSC i PP hauran apujat la recaptació d’impostos i taxes en 1.300 milions de pessetes

Diuen que les despeses de personal s’hauran incrementat en tota la legislatura uns 2.800.000€ “i això suposa un creixement fora de tota lògica”.

El mateix passa, segons CiU, amb les despeses de funcionament corrent de l’ajuntament, que en aquesta legislatura s’hauran augmentat en més de 6.400.000€.

PSC i PP, en aquesta legislatura, hauran augmentat les despeses de personal en 470 milions de pessetes i les despeses de funcionament en més de 1.000 milions

Per tot plegat, la federació nacionalista diu que “no és pot acceptar de cap manera un increment de la despesa corrent de més d’un 60% com han fet PSC i PP”.

Pel que fa a l’endeutament municipal, CIU ha dit que segueix creixent sense parar i que qui s’endeuta ara son les empreses municipals o les empreses constructores, que com en el cas de l’escola de música
“construeixen l’equipament i desprès el lloguen a l’ajuntament, durant 20 anys”.

Per CIU, el govern del PSC i PP no ha acabat de funcionar bé. “PSC i PP s’han posat d’acord per apujar impostos, augmentar les despeses de personal i augmentar les despeses de funcionament".

PSC i PP, no han estat capaços de millorar els serveis ni de fer més inversions, ni tant sols d’acabar les que va deixar començades CIU , ni les noves que ells mateixos han dit que farien aquesta legislatura